Bevásárlóközpontok vásárlói számára

Nagyobb ünnepeken lásd. mikulás, karácsony, húsvét vagy akár kampányszerűen, alkalmi jelleggel is örömmel biztosítunk kitelepített mentálhigiénés szaktanácsadást az ország bármely pontján.

E speciális szaktanácsadás célja, hogy a bevásárlóközpontban vásárlók vagy hozzátartozói egyéni lelki eredetű problémák és bizonyos élethelyzetek megoldásához nyújtott támogatást kaphassanak. Gyakran tapasztaljuk, hogy a vásárlók akár az ünnepi bevásárlásra is magukkal hozzák problémáikat, konfliktusaikat, de leginkább kérdéseiket. Kinek mit vegyenek, mire is kellene koncentrálniuk például egy adott alkalom kapcsán, illetve miként tehetnék emlékezetesebbé a személyes ajándékozás alkalmát. Rendkívüli megkönnyebbülést és örömet okozhat járulékosan egy-egy látszólag megoldhatatlannak tűnő élethelyzetre vonatkozóan egy külső független szakember tanácsát is figyelembe venni. Egy orvosi rendelő vagy tanácsadó központ, feszélyező légköre helyett itt oldott alkalmi beszélgetésben a meghívottak szakpszichológus vagy mentálhigiénés szaktanácsadó véleményét kérhetik a vásárlók tetszés szerint, aki átlagosan 30-60 percre áll tanácsaival az illető rendelkezésre segítve egy-egy probléma gyors meghatározását, feltárását, vagy egyéni akciótervek készítését, illetve egyes élethelyzetek, életszakaszok átláthatóbbá tételét.

Alkalomtól és megrendelői igények jellegétől függően lehetőség nyílhat a csoportos játékos önismeret-fejlesztésre, egyéni vagy csoprotos téma-specifikus beszélgetős tanácsadásra valamint interaktív a mentális egészség megőrzését szolgáló prevenciós szakmai munkára.

  • Rendezvényekhez kapcsolódó letölthető programfüzetünk